Din pacate unele gusturi sexuale duc la exploatarea minorilor in acest scop. Indivizi fara scrupule se ocupa cu organizarea „comertului”.

duminica 10 iulie 1725 catre 10 dimineata, tanarul Finet pleaca de la domicilul rue des Mauvais-Garcons( azi Gregoire de Tours) pentru a livra ceasul gentiomului Benjamin Deschauffours la locuinta acestuia de pe rue Buci. Mic, brunet, subtire, privire ironica, ochi negri de aprox 35 ani de varsta il invita pe baiat la masa. Inauntru sunt 2 gentlemani bine imbracati care-l imbie cu vin. Adolescentul de 16 ani bea un pahar si isi pierde cunostinta. 2-3 ore mai tarziu se trezeste cu hainele rupte si pline de sange si o durere puternica in fund. Usa camerei fiind inchisa cu cheia incepe sa strige dupa ajutor. D deschide si il acuza de comportament impertinent, dar tanarul a inteles déjà ce se intamplase. Se intoarce acasa unde mama sa, speriata cheama un chirurg irlandez care constata violul, acorda ingrijiri si o sfatuieste pe femie sa depuna plangere la comisariat. Zis si facut. Acheta incepe.

De 7-8 ani, JD aduce tineri pentru seniori bogati francezi si straini. Pe rue des Bons-enfants locuieste sub numele de Moulien-Duplessis. Dupa depozitia valetului, stapanul primeste exclusiv barbati si tineri baieti. Fiul unui tapiser de pe rue Montorgeuil colt cu rue Tire-Boudin e refuzat de marchizul de Fautereau pentru ca nu e destul de bine facut.

1719 in urma unor speculatii fructuoase datorita bancii Law, se muta pe rue Poupée( aproape de rue Hautefeuille) sub numele de marchizul de Préau. Are 2 valeti dintre care unul rezufa sa mai lucreze pt el. Aduce la domiciliu baieti din popor pe care ii primeneste si hraneste si apoi se culca cu ei daca sunt frumosi. Specialitatea sa e aprovizionarea marilor aristocrati cu baieti. Renumele sau ii aduce clienti de la Roma, Londra, varsovia, Edimburg, Berlin, Napoli, Florenta. Clientul venea, vedea, incerca si negocia. Fiul unui croitor pe rue du Foin e vandut unui scotian pentru 100 de ludovici. Baiatul accepta pentru 100 de pistoli de renta in cazul in care scotianul moare inaintea lui. Banii vorbesc.

Thomas Vaupinesque, savoiard de 15 ani se intalneste cu JD pe rue de l’Arbre sec aproape de croix Tra. Merge la domiciliul acestuia pe rue Platriere unde primeste un pachet pentru un senior ce locuia rue Vaugirard in fata de Luxembourg. E luat ca valet si obligat la relatii homo. Se plange unui iacobin de la cuventul de le rue St Honoré care-i cere sa renunte la job, haine si bani pentru a-si salva sufletul. Zis si facut.

BD furnizeaza si pedofili. Lispsit de scrupule cumpara sau rapeste copii pentru clientii sai. O fabricanta de palarii de pe rue Greneta(parorhia St Laurent) isi trimite baietii( 16 si 14 ani) cu o comanda acasa la D pe rue Brise-Miche. Fratele mai mic e invitat la masa, dar mama ingrijorata ca baiatul nu mai apare se duce la domiciliul D care plecase cu baiatul pe la 11 dimineata . Cei 2 se intorc la 11 noaptea si copilul povesteste ca a fost dus pe rue de Montmartre aproape de St Joseph unde 3 domni abuza de el. Femeia se intalneste cu D care neaga spusele lui Paul Chauveau. 8 zile mai tarziu baiatul dispare pe drumul catre mesa. A fost vandut pt 35 ludovici unui polonez. Nu va fii gasit veci.

Duminica 9 aprilie 1725, valetul ducelui de Bouillon impreuna cu un servitor al ducelui d’Antin se intorc cu famillile de la o plimbare in bois de Vincennes. Rue du Fbg St Antoine colcaie de lume in aceasta frumoasa zi de primavara. Copilul Guillois de 7 ani e la cativa pasi in fata cand, deodata, un individ infasoara copilul in mantia sa purpurie si dispare cu el in multime. Tatal copilului si amicul sau cauta fdisperati in multimea densa dar fara speranta. Totusi, amicul recunoaste figura rapitorului. In fata comisarului Labbé pe rue St Antoine aproape de hotel Sully, tatal depune plangere impotriva lui D. Rapit si vandut pt 35 louis unui preot italian, baiatul reuseste sa fuga cand erau la Lyon si un negustor de vin are grija de el pana cand parintii il vor recupera.

Intr-o seara ploioasa, D se intoarce la locuinta de pe rue Brise-Miche cu un copil de vreo 10 ani, fiul unei saveriere de pe rue de Cléry, care plangea intruna. Nemultumit D il loveste in cap cu bastonul pana copilul tace. Speria il trimite pe Picard dupa un chirurg pe rue Verrerie. Agasat de intrebarile chirurgului pare indiferent la soarta ‘fiului’ sau. Internat la Hotel Dieu, baiatul moare dupa 3 zile.

Iunie 1724 pe rue St Martin(langa St Julien des Ménestriers) un tanar italian e castrat la penultimul domiciliu a lui D , de catre fiul unui peruchier care speriat de un zgomot pe culoar fuge lasandu-l pe D cu proaspatul castrat ce tragea sa moara din cauza hemoragiei. La farmacia Gillet pe rue de Lombards da de un preparator care-l acompaniaza in apartament pentru primul ajutor.

In iulie 1725 D e arestat si in mai 1726 recunoaste. E codamnat sa fie ars de viu in Greve si cenusa in vant. In seara de 24mai e executat si in aceeasi seara incendiu la colegiul iezuit de Cleremont( azi liceu Louis le Grand rue St Jacques)